Akupunktúrás fogyasztás

Fogyás éhezés nélkül!

Fogyás akupukturával

Fogyni szeretne?

 • Önnek is gondot okoz a túlsúly?

 • Fontos Önne az egészsége?

 • Vonzóbb alakot szeretne?

 • Azonnali és látványos eredményekre vágyik?

Akupunktúrás fogyasztás

A fülben megtalálhatóak az egész test akupunktúrás pontjai, így azok is, melyek a táplálkozás egyensúlyáért felelősek is.

Az akupunktúrát szinte mankóként használhatjuk a fogyasztás megkezdéséhez.

Sokan tapasztalják, hogy a kezelés mellett a cukorbetegségük javul.

Szalonunkat csak egy alkalommal kell felkeresni, ahol az akupunktőr beszúrja mindkét fülbe az aranyozott tűket, a megfelelő szervekhez tartozó pontoba (4+4).

A tűk nyílhegy alakúak, megkapaszkodik a fülben, nagysága egy régi típusú gombostűhöz hasonló, arannyal bevont.

Az ARANYOZOTT AKUPUNKTÚRÁS TŰK egyszer használatosak és egy kis szerkezet segíti a fülbe lövést, a nyílhegy megkapaszkodik a belövéskör és 3 HÉTIG a pontokat stimulálja (napi 24 órán át). A fájdalom érzet egy szúnyog csípéshez hasonló.

Általában a 3 hét alatt 4-5 kg súlycsökkenés várható.

A belövést követően kb. 1,5 óra múlva már érezhetik a hatását; csökken az éhségérzet és a szénhidrát és csokoládé utáni vágy.

A páciens beszúrást követően étkezési tanácsokat is kap, mit lehet enni, és mi az amit kerülni kell. A DIÉTÁZÁST is sokkal könnyebb betartani

Akupunktúrás fogyás a Trendmánia műsorában

AKCIÓS Akupunktúrás fogyasztás

17 500 Ft
 • Csak egyetlen alkalommal kel eljönnie a szalonba!
 • Akár 5 kg fogyás 3 hét alatt !
 • MOST AJÁNDÉK HULLÁMMASSZÁZS!
 • ARANYOZOTT AKUPUNKTÚRÁS TŰK BEÜLTETÉSE!
Foglaljon időpontot most!

Telefon

+36 (30) 964 95 79

HÉFŐTŐL-PÉNTEKIG (08.00-20.00)

E-mail

Cím

1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9.  

M3 Metro Újpest Városkapu megállójánál

Kizárólag előzetes bejelentkezés után fogadunk vendégeket.

Időpont foglalás

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Minden 18 év férfinak és nőnek ajánljuk az akupunktúrás fogyasztást, aki elégedetlen a testsúlyával, akinek fontos az egészsége, és szeretne éhezés nélkül fogyni akár -4 -6 kg három hét alatt.

  18 év alatti korosztálynak,  várandós nőknek, daganatos betegeknek, pajzsmirigy betegségben szenvedőknek, epilepsziásoknak, bőr allergiásoknak, és testükbe fém implantátummal élőknek, pacemakeres betegnek, súlyos zsíranyagcsere zavarban szenvedőknek nem ajánlottak testkezeléseink. Sajnos őket nem áll módunkban kezelni.

  Előzetes állapot felmérés után aranyozott tűt ültetünk be az éhségponton, gyomorponton, pajzsmirigy és nyugtatóponton mindkét fűlben. A kezelés táplálkozási tanácsadást tartalmaz.

  Általában a három hét alatt 4-5 kg súlycsökkenés várható. A belövést követően kb. 1,5 óra múlva már érezhetik a hatását, csökken az éhségérzet és a szénhidrát és csokoládé utáni vágy. Fogyni fog éhezés nélkül. valószíneleg a közérzete is javulni fog, hiszen megindul a várva vált súlyvesztés, és nem nyomasztja az éhség érzet és az édesség utáni vágy.

  Az aranyozott tűk beültetése nem jár fájdalommal.  Apró, kicsit kellemetlen csipést érez csak az ember.

  Általában a 3 hét alatt 4-5 kg súlycsökkenés várható. A belövést követően kb. 1,5 óra múlva már érezhetik a hatását, csökken az éhségérzet és a szénhidrát és csokoládé utáni vágy.

  Három hét után kel eltávolítani a beültett aranyozott tűket. A beültetése hatása közvetlenül három hétig érezhető. A hosszú távú hatás azonban sokkal tovább, hiszen az első három hétben elindult a súlyvesztés, megváltoztak a táplálkozási szokásaink is. Az aranyozott akupunkturas tűk beültetése egyévben többször is megsimételhető.

  A fogyasztás akupunkturás aranyozott tűk segítségével kezelésnek negatív mellékhatásai nincsenek. Pozitív mellékhatásai viszont igen :). Eltűnik az édeség utáni vágy, nem lesz éhes, és elindul a súlyvesztés.

  Fogyás éhezés nélkül? Segítünk! Hívjon minket!

  Rólunk mondták!

  Elégedett vendégeink mondták, akik már megtették az első lépéseket a vékonyabb alakért és  Önmagukért.

  Éhségrohamok nem törtek rám, bírtam a hat utáni nem evést, de nem pontosan tartottam be az étrendet. (Közben volt Húsvét is :)). Próbáltam a kalóriát megtartani. Három nap alatt ment le két és fél kg.

  Csilla

  Május 17-én voltam a szalonban az akkupunktúrás beültetésen. Ma van a 10. napom, eddig 4 kg fogyásnál tartok, ez rendkívüli erőt ad a folytatáshoz!

  Gabi

  Majdnem 79-kg ról két hét alatt sikerült lefogyni három kg-ot, és közben nem éheztem, sőt a megadott étredet végig sem tudtam enni. Nagyon örülök neki, és most már a folyadék bevitelem is meghaladja a két litert, ami eddig kb napi fél liter volt.

  Edit