Izomstimulálás

Hogyan lehetnek verejtékcseppek nélkül feszesek az izmok?

Fogyás izomstimulációval

Feszesebb izmokat szeretne? Gyorsan látható eredményre vágyik?

 • Önt is zavarják petyhüdt izmai?

 • Szeretne feszesebb izomzatot?

 • Szeretné eltüntetni zsírpárnáit, miközben izmai tónusosabbá válnak?

 • Azonnali és látványos eredményekre vágyik?

Izomstimulálás

Az általunk használt izomstimuláló gép gyenge elektromos ingerléssel összehúzódásra késztetik az izmokat. Az embereknek mozgás és sportolás közben az agy jelzései az idegek útján jutnak el az izmok motorikus pontjaihoz.  Izomstimulálás során olyan mesterséges inger éri az izmokat a bőrön keresztül, mintha csak az idegrendszeren keresztül jött volna a jelzés.

Az izomstimuláló alakformáló kezelésnél húsz elektródapárt használunk az izmok stimulálásához. A kiválasztott izomcsoportokra helyezzük az elektródákat. Az ingeráram stimulálja az izmokat, és még a bőrre kent hatóanyagokat is beviszi testbe.

Feszesíti a bőrt és az izmokat, illetve fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírszöveteket, serkenti a nyirokáramlást. Alakformáló szalonunkban több izomstimuláló program közül lehet választani: fogyasztó, feszesítő, testépítő programokkal fáradság nélkül nyerik vissza eredeti izomtónusukat, formálhatják az alakjukat. A kezelés 45 perces.

Akupunktúrás fogyás a Trendmánia műsorában

Izomstimulálás

3 500 Ft
 • 45 perc
 • 1 alkalom

Izomstimulálás

15 900 Ft
 • 45 perc/alkalom
 • 5 alkalom
Foglaljon időpontot most!

Telefon

+36 (30) 964 95 79

HÉFŐTŐL-PÉNTEKIG (08.00-20.00)

E-mail

Cím

1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9.  

M3 Metro Újpest Városkapu megállójánál

Kizárólag előzetes bejelentkezés után fogadunk vendégeket.

Időpont foglalás

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Minden 18 év férfinak és nőnek ajánljuk a vákuumos nyirokmasszázst:

  • aki szeretne megszabadulni a narancsbőrtől
  • akit zavarnak stirák a testén
  • aki feszesebb bőrt szeretne
  • aki tenni akar Önmagáért
  • aki elégedetlen a testsúlyával
  • akinek fontos az egészsége

  18 év alatti korosztálynak,  várandós nőknek, daganatos betegeknek, pajzsmirigy betegségben szenvedőknek, epilepsziásoknak, bőr allergiásoknak, és testükbe fém implantátummal élőknek, pacemakeres betegnek, súlyos zsíranyagcsere zavarban szenvedőknek nem ajánlottak testkezeléseink. Sajnos őket nem áll módunkban kezelni.

  Előzetes állapot felmérés után megbeszéljük a kezelendő területeket.  A 45 perces kezelés során a megbeszélt problémás területekre koncentrálunk. A kezelés táplálkozási tanácsadást is tartalmaz.

  Feszesíti a bőrt és az izmokat, fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírszöveteket, serkenti a nyirokáramlást. Fáradság nélkül nyerhetik vissza az eredeti izomtónusukat, formálhatják az alakjukat.

  A izomstimuláló alakformáló testkezelés nem jár fájdalommal.  Apró, kicsit kellemetlen érzése a kezelés közben lehet az embernek csak az embernek, amikor az elektromos impulzusok érik.

  Néhány kezelés után már látható eredményeket tudunk felmutatni.

  Három hét után kel eltávolítani a beültett aranyozott tűket. A beültetése hatása közvetlenül három hétig érezhető. A hosszú távú hatás azonban sokkal tovább, hiszen az első három hétben elindult a súlyvesztés, megváltoztak a táplálkozási szokásaink is. Az aranyozott akupunkturas tűk beültetése egyévben többször is megsimételhető.

  Az izomstimuláló alakformáló testekezelésnek negatív mellékhatásai nincsenek. Pozitív mellékhatásai viszont igen :). A problémás területeken látványos javulás látható, izmaink tónusosabbak lesznek önbizalmunk megnő, ezáltal közérzetünk is javulni fog.

  Fogyás éhezés nélkül? Segítünk! Hívjon minket!

  Rólunk mondták!

  Elégedett vendégeink mondták, akik már megtették az első lépéseket a vékonyabb alakért és  Önmagukért.

  Éhségrohamok nem törtek rám, bírtam a hat utáni nem evést, de nem pontosan tartottam be az étrendet. (Közben volt Húsvét is :)). Próbáltam a kalóriát megtartani. Három nap alatt ment le két és fél kg.

  Csilla

  Május 17-én voltam a szalonban az akkupunktúrás beültetésen. Ma van a 10. napom, eddig 4 kg fogyásnál tartok, ez rendkívüli erőt ad a folytatáshoz!

  Gabi

  Majdnem 79-kg ról két hét alatt sikerült lefogyni három kg-ot, és közben nem éheztem, sőt a megadott étredet végig sem tudtam enni. Nagyon örülök neki, és most már a folyadék bevitelem is meghaladja a két litert, ami eddig kb napi fél liter volt.

  Edit