Kavitációs zsírbontás

Zsírbontás kavitációs ultrahanggal

Megszabadulna a zsírpárnáitól? Szeretné ha eltűnne a narancsbőr? Fogyni szeretne?

 • Szeretne megszabadulni a felhalmozódott hasi zsírrétegtől?

 • Szeretné visszanyerni az ideális alakját?

 • Önt is zavarja a narancsbőr?

 • Azonnali és látványos eredményekre vágyik?

Kavitációs zsírbontás

Mi a kavitációs zsírbontás?

Az egyik leghatásosabb módszer, amely a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt alacsony frekvencia segítségével lebontja.

40.000 Hz-es fókuszált ultrahang hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek a zsírsejtek körül, melyek amint elérik a zsírsejtek falát, azonnal szétrobbantják azokat.

A kvaticiós zsírbontás során a testkezelő készülék alacsony frekvenciájú ultrahang hullámokat bocsát ki, melynek a zsírsejtek nem képesek ellenállni és megsemmisülnek. A szétrobbantott zsírsejtek bekerülnek a véráramba majd a nyirokkeringésbe, és természetes módon távoznak az emberi szervezetből.

A vastagabb zsírréteggel rendelkező vendégeknél rendkívül hatásos, megszüneteti a kötényhast is. A narancsbőrt javítja, újraindítja a kollagén termelődést, megfiatalítja, feszesíti a bőr.

Azoknál a vendégeknél, ahol a zsírréteg vastagsága 2 cm alatt van, ez az eljárás nem alkalmazható.

A kezelés 20 perces,  nem fájdalmas, egyetlen zavaró tényező a kavitációs technológia alkalmazásából fakadó sajátos hanghatás lehet.

Akupunktúrás fogyás a Trendmánia műsorában

Kavitációs zsírbontás

5 500 Ft
 • 20 perc
 • 1 alkalom

Kavitációs zsírbontás

40 000 Ft
 • 20 perc/alkalom
 • 5 alkalom
Foglaljon időpontot most!

Telefon

+36 (30) 964 95 79

HÉFŐTŐL-PÉNTEKIG (08.00-20.00)

E-mail

Cím

1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9.  

M3 Metro Újpest Városkapu megállójánál

Kizárólag előzetes bejelentkezés után fogadunk vendégeket.

Időpont foglalás

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Minden 18 év férfinak és nőnek ajánljuk a vákuumos nyirokmasszázst:

  • aki szeretne megszabadulni a narancsbőrtől
  • akit zavarnak stirák a testén
  • aki feszesebb bőrt szeretne
  • aki tenni akar Önmagáért
  • aki elégedetlen a testsúlyával
  • akinek fontos az egészsége

  18 év alatti korosztálynak,  várandós nőknek, daganatos betegeknek, pajzsmirigy betegségben szenvedőknek, epilepsziásoknak, bőr allergiásoknak, és testükbe fém implantátummal élőknek, pacemekereseknek, súlyos zsíranyagcsere zavaran szenvedőknek nem ajánlottak testkezeléseink. Sajnos őket nem áll módunkban kezelni.

  Előzetes állapot felmérés után megbeszéljük a kezelendő területeket.  A 20 perces kezelés során a megbeszélt problémás területekre koncentrálunk. A kezelés táplálkozási tanácsadást is tartalmaz.

  Halványulni kezdenek a terheségi csíkok, a stirák. A narancsbőr elkezd elltűnni. A bőr kezdi vissszanyerni rugalmasságát.

  A kezelés nem fájdalmas egyetlen zavaró tényező a kavitációs technológia alkalmazásából fakadó sajátos hanghatás lehet.

  Néhány kezelés után már látható eredményeket tudunk felmutatni.

  Három hét után kel eltávolítani a beültett aranyozott tűket. A beültetése hatása közvetlenül három hétig érezhető. A hosszú távú hatás azonban sokkal tovább, hiszen az első három hétben elindult a súlyvesztés, megváltoztak a táplálkozási szokásaink is. Az aranyozott akupunkturas tűk beültetése egyévben többször is megsimételhető.

  A Kavitációs zsírbontásnak negatív mellékhatásai nincsenek. Pozitív mellékhatásai viszont igen :). A problémás területeken látványos javulás látható, önbizalmunk megnő, ezáltal közérzetünk is javulni fog.

  Fogyás éhezés nélkül? Segítünk! Hívjon minket!

  Rólunk mondták!

  Elégedett vendégeink mondták, akik már megtették az első lépéseket a vékonyabb alakért és  Önmagukért.

  Éhségrohamok nem törtek rám, bírtam a hat utáni nem evést, de nem pontosan tartottam be az étrendet. (Közben volt Húsvét is :)). Próbáltam a kalóriát megtartani. Három nap alatt ment le két és fél kg.

  Csilla

  Május 17-én voltam a szalonban az akkupunktúrás beültetésen. Ma van a 10. napom, eddig 4 kg fogyásnál tartok, ez rendkívüli erőt ad a folytatáshoz!

  Gabi

  Majdnem 79-kg ról két hét alatt sikerült lefogyni három kg-ot, és közben nem éheztem, sőt a megadott étredet végig sem tudtam enni. Nagyon örülök neki, és most már a folyadék bevitelem is meghaladja a két litert, ami eddig kb napi fél liter volt.

  Edit