Kezeléseink

Modern hatékony alakformálás!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ultrices auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semper.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ultrices auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semper. Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh. Nunc ultrices auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semper. Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh.

Érdeklik a kezeléseink? Kérjen visszahívást!

  Akupunktúrás fogyasztás

  A fülben megtalálhatók az egész test szerveinek az akupunktúrás pontjai. Az akupunktúra elősegíti a fogyást , mivel csökkenti az étvágyat. Az első kiló elveszítésénél már tovább inspirálja a fogyókúrázót.

  AZ ARANYOZOTT TŰ BEHELYEZÉSE CSAK EGYSZERI ALKALOM! NEM KELL TÖBBSZÖR VISSZAJÖNNI.
  MINDÖSSZE NÉHÁNY PERC, ÉS 3 HÉT MÚLVA ÖN TÁVOLÍTHATJA EL, EGYSZERŰEN.

  Érdekel a kezelés

  Izomstimulálás

  Az általunk használt izomstimuláló gép a fenti folyamatot akaratunktól függetlenül idézi elő. Olyan mesterséges inger éri az izmokat a bőrön keresztül, mintha csak az idegrendszeren keresztül jött volna a jelzés. A kezelésnél 20 elektródapárt is fel tudunk használni az izmok tornáztatásához.

  Érdekel a kezelés

  Akupunktúrás fogyasztás

  fülben megtalálhatók az egész test szerveinek az akupunktúrás pontjai. Az akupunktúra elősegíti a fogyást , mivel csökkenti az étvágyat. Az első kiló elveszítésénél már tovább inspirálja a fogyókúrázót.

  AZ ARANYOZOTT TŰ BEHELYEZÉSE CSAK EGYSZERI ALKALOM! NEM KELL TÖBBSZÖR VISSZAJÖNNI.
  MINDÖSSZE NÉHÁNY PERC, ÉS 3 HÉT MÚLVA ÖN TÁVOLÍTHATJA EL, EGYSZERŰEN.

  Érdekel a kezelés

  Izomstimulálás

  Az általunk használt izomstimuláló gép a fenti folyamatot akaratunktól függetlenül idézi elő. Olyan mesterséges inger éri az izmokat a bőrön keresztül, mintha csak az idegrendszeren keresztül jött volna a jelzés. A kezelésnél 20 elektródapárt is fel tudunk használni az izmok tornáztatásához.

  Érdekel a kezelés
  Kavitációs zsírbontás Budapesten a fogyásért.

  Kavitációs zsírbontás

  A kavitációs zsírbontás során a készülék alacsony frekvenciájú ultrahang hullámokat bocsát ki, melynek a zsírsejtek nem képesek ellenállni és megsemmisülnek. A szétrobbantott zsírsejtek bekerülnek a véráramba majd a nyirokkeringésbe, és természetes módon távoznak az emberi szervezetből.

  Érdekel a kezelés

  Vákumos nyirokmasszázs

  A vákuummasszázs = köpölyözés és a masszázs kombinációja. Ezzel a technikával tudják kezelni a cellulitot, a striákat, a kötőszövetek, a mell feszítését, a petyhütt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását (arcon, tokán, dekoltázson, testen).

  Érdekel a kezelés

  Vákumos nyirokmasszázs

  A vákuummasszázs = köpölyözés és a masszázs kombinációja. Ezzel a technikával tudják kezelni a cellulitot, a striákat, a kötőszövetek, a mell feszítését, a petyhütt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását (arcon, tokán, dekoltázson, testen).

  Érdekel a kezelés

  Fogyás éhezés nélkül? Segítünk! Hívjon minket!

  Rólunk mondták

  Elégedett vendégeink mondták, akik már megtették az első lépéseket a vékonyabb alakért és  Önmagukért.

  Majdnem 79-kg ról 2-hét alatt sikerült lefogyni 2kg 50 dkg ,úgy hogy nem éheztem , sőt a megadott étredet végigsem tudtam enni. Nagyon örülök neki, és most már a folyadék bevitelem is mehaladja a 2-litert, ami eddig kb: fél liter volt.
  Edit

  Edit

  Kedves Gabi! 05.27-én délután voltam Nálad, az akkupunktúrás beültetésen, ma van a 10.napom, eddig -4 kg-nál tartok, ez nagy erőt ad, a továbbiakhoz.

  Fodor Lászlóné, Gabi

  Éhségrohamok nem törtek rám, bírtam a 6 utáni nem evést, de nem pontosan tartottam be az étrendet. (Közben volt Húsvét is :)). Próbáltam a kalóriát megtartani. 3 nap alatt ment le 2 és fél kg.

  Csilla